Користувацький вхід

Робочий зошит з української мови

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


2

У даній методичній розробці викладені рекомендації, пропозиції, завдання щодо професійної спрямованості предмета української мови, програми підготовки кваліфікованих робітників харчової промисловості.
Весь матеріал згрупований за окремими темами. Також важливим є те, що в розробці представлені різні види вправ і завдань, словникові, пояснювальні диктанти, диктанти – переклади, вибіркові диктанти, творчі завдання, тексти для переказів, аудіювання, читання мовчки.
Ця робота розширює міжпредметні зв’язки, зокрема між українською мовою та виробничими дисциплінами.
Матеріали даної розробки можуть бути використані педагогічними працівниками професійно-технічних закладів, які займаються підготовкою кваліфікованих робітників харчової промисловості.
Методична розробка рекомендована для викладачів української мови та учнів закладів харчової промисловості: пекарів; кондитерів; тісторобів; машиністів тістообробних машин; операторів лінії у виробництві харчової продукції; кухарів; жилувальників м’яса та субпродуктів; виробників м’ясних напівфабрикатів; продавців продовольчих та непродовольчих товарів.

Автор: 

Волос Тамара Тельманівна, викладач української мови та літератури, ДНЗ "Черкаське вище професійне училище".

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі