Користувацький вхід

Життя дано людині на добрі справи. Виховний захід

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Виховний захід
Життя дано людині на добрі справи

Кожна людина незалежно від віку та статі, замислюється над своїм майбутнім, будує плани на перспективу і найближчий час. Подорожуючи у майбутнє, ви можете натрапити на перешкоди, як часто буває в житті, які завадять досягти наміченого.
Ніщо в житті не дається без зусиль, важкої праці. Людина, яка з дитинства намагається долати перешкоди, допомагати іншим, не піддаватися спокусам, долати власну лінь, може стати справжньою людиною, домогтися в житті того, чого вона хоче. Є такі чудові слова:

Витри піт солоний із чола
І трудись, забувши про утому,
Бо людина ціниться по тому,
Скільки сил у неї вистачало,
Щоб на світі більше щастя стало.

Кожен, хто з’явився на світ Божий, претендує на щасливу долю. Але одні її мають, а інших вона вперто обминає.
Сьогодні світ приходить до усвідомлення суті людського життя – жити за законами взаєморозуміння, взаємоповаги, терпеливості, любові.
«Учіться радіти життю, поспішайте робити добро, тримайтесь з гідністю за всіляких обставин»,- говорить життєйська мудрість – найвища наука життя. Найвища мудрість – бути добрим. Доброта і чуйність, співпереживання і щиросердечність, уміння розділити чужий біль, вчасно підтримати у важку хвилину, розрадити в горі і біді – це у характері нашого народу, бо живе він за Божими законами.

Автор: 

olgaokipna

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі