Користувацький вхід

Відомості про текстильні волокна “ Волокна природного походження : Вовна та Шовк”

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Найважливішим напрямком підвищення ефективності роботи підприємств є активізація інноваційної діяльності, головне завдання якої полягає у використанні результатів наукових досягнень та розробок на підприємствах галузі.
Легка промисловість поєднує велику кількість галузей, які містять підприємства, що випускають різноманітні види продукції широкого вжитку. До найбільш вагомих галузей, що впливають на забезпечення високоякісного випуску продукції відносяться текстильні, трикотажні та швейні виробництва.
Сучасне високотехнологічне виробництво характеризується різ-номанітністю обладнання та технологій, які дозволяють забезпечити гарантоване отримання необхідного продукту праці відповідно до заданих цілей діяльності.

Характер технічної оснащеності виробництва і існуючих технологій у їх сукупності відображають рівень інтелектуального потенціалу суспільства, можливості самореалізації кожної людини.
Підростаючому поколінню потрібно оволодіти знаннями про сутність технологічних процесів, які характерні для підприємств легкої промисловості. У кожного учня повинні бути сформовані чіткі уявлення про основні етапи виробництва продукції підприємств текстильної, трикотажної та швейної галузей. Необхідною умовою усвідомлення проблем і процесів сучасного виробництва слід вважати наявність знань і вмінь давати характеристику технологічних етапів та обґрунтувати необхідність їх виконання.

Автор: 

ДНЗ «ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ЦЕНТР ПТО СФЕРИ ПОСЛУГ»
викладач спецпредмету «Матеріалознавство швейних виробів» – Гнатюк О.В.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі