Користувацький вхід

Система уроків з використанням методичних прийомів та мовленєво-творчих вправ організації навчально-творчої діяльності на уроках української мови

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Система уроків з використанням методичних прийомів та мовленєво-творчих вправ організації навчально-творчої діяльності на уроках української мови.
Урок1
Тема . Поняття про числівник як частину мови .
Мета . Дати учням поняття про числівник як частину мови , його функцію в мовленні ; вчити правильно ставити питання до числівників ; розвивати пізнавальну активність учнів ; виховувати культуру мовлення .
Урок2
Тема : Спостереження за функціональною роллю числівників у мовленні
Мета : формувати уявлення про функцію числівника в мовленні ; вчити правильно ставити запитання до числівників , що означають кількість предметів і порядок при лічбі ; розвивати інтерес до вивчення природознавства , заохочувати дотримуватись правильного режиму дня ; виховувати бережне ставлення до пташок.
Урок3
Тема. Практичне ознайомлення з формами відмінка числівників
Мета: ознайомити учнів з формою родового відмінка числівників 50-80 ; виробляти вміння правильно вживати ці числівники у родовому відмінку ; розвивати навички правильної вимови числівників . Прищеплювати інтерес до математики .
Урок4
Урок 4
Тема. Закріплення й узагальнення мовленнєвих умінь , пов'язаних з уживанням числівників . Урок - КВК
Мета : узагальнити і систематизувати знання учнів про чисельник як частину мови ; закріпити вміння правильно вимовляти числівники , передбачені програмою ; розвивати інтерес до живої природи.
Урок 5.
Тема . Контрольна робота з теми " Числівник"
Мета : перевірити знання і рівень сформованості вмінь з теми "Числівник"; виховувати в учнів охайність та самостійність

Автор: 

Шарандак Поліна Сергіївна,учитель початкових класів,учитель – методист. Парутинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Очаківської районної ради Миколаївської області

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі