Користувацький вхід

Виховний захід на тему " Квітникарство"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Запропоновану розробку виховного заходу для учнів 7-8 класів «Галерея кімнатних квітів» рекомендовано проводити в межах предметного тижня з географії на загальношкільному рівні, бо вона закликає розводити кімнатні квіти та робити свої домівки зеленими, привітними і затишними – створювати в них розкішні квітучі галереї.
Розробка вміщує в собі опис багатьох видів кімнатних квітів, вікторину запитань про основні особливості догляду за ними вдома: чим їх підживлювати, правила поливу, які з них тіньолюбові, а які світлолюбові, яке значення вони мають для людини, вірші про бегонії, хлорофітум, герань, фіалки тощо. Передбачає проведення конкурсу «Королева квітів», де серед всіх представлених учнями на виставці квітів визначається найкраща ( через закрите голосування), саме їй і присуджується титул.
Формування екологічної культури – одне з головних завдань сьогодення кожного навчального закладу. Квітникарство – одна з її вагомих складових.
Відомо всім, що квіти – це не тільки краса, вони роблять приміщення дому, школи, офісу не тільки привітним, але і затишним, дарують людині хвилини радості, задоволення і наповнюють життєдайною енергією. Але ж справжнє диво – коли буквально на наших очах із насінини з'являється спочатку паросток, а потім він перетворюється на дорослу, сильну і гарну рослину.
В саду, на клумбі чи на підвіконні – вони привертають до себе погляди, люди милуються ними і захоплюються їх тендітною красою. Люди здавна помічали, що якщо у домі багато квітів – там живуть добрі та щиросердні люди.

Автор: 

Давидчук Інна Володимирівна, директор, вчитель географії Чкаловської ЗОШ І-ІІІ ступенів Нікопольського району Дніпропетровської області.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі