Користувацький вхід

Суцвіття - методичний комплект

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Методичний комплект до уроку з біології у 6-7 класі на тему «Суцвіття». Це комбінований урок (повторення раніше вивченої теми «Будова квітки» та вивчення нової теми «Суцвіття»). Під час проведення уроку використовуються гербарні матеріали, демонструється презентація у програмі Power Point та використовуються дидактичні посібники. У ході уроку застосовуються інтерактивні технології «Робота в парах» та «Навчаючи-вчуся», «Змінні пари». У комплекті наявні презентація та дидактичний посібник або «Суцвіття».
Презентація у програмі Power Point, у якій після повторення теми «Квітка» (дано завдання для опитування учнів) розглянуто будову та типи суцвіть. Також запропоновано завдання для учнів по визначенню типів суцвіть. У презентації використано багато як чужих, так і авторських фотографій, що сприяє співвіднесенню отримуваних теоретичних знань із практичними об’єктами.
Дидактичний посібник "Суцвіття" - це публікація на 12 сторінок у програмі Publisher. У даній збірці висвітлено матеріал щодо морфологічної будови та типів суцвіть. Збірка ілюстрована малюнками та фотографіями. Використовується при вивченні та повторенні суцвіть. Містить також і додаткову позапрограмову інформацію з теми.

Автор: 

Рогова Наталія Миколаївна
Учитель біології і хімії
Сасинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів
Пирятинський район Полтавська область

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі