Користувацький вхід

Ковалентний зв'язок. Види ковалентного зв’язку: неполярний та полярний.

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Мета: ознайомити учнів з утворенням та різновидностями ковалентного зв’язку; сформувати вміння складати схеми утворення ковалентного зв’язку; визначити спільні та відмінні риси неполярного ковалентного зв’язку від полярного; розвивати уявлення про залежність властивостей речовин від їхньої внутрішньої будови та робити узагальнюючі висновки; виховувати культуру спілкування та взаємоповагу в учнівському колективі.
Обладнання: таблиці «Механізм утворення ковалентного полярного і неполярного зв’язку», куле стержневі моделі атомів; опорні схеми «Механізм утворення ковалентного неполярного зв’язку в молекулі водню» (додаток № 4) та «Механізм утворення ковалентного полярного зв’язку в молекулі гідроген хлориду» .
Тип уроку: комбінований.
Методи та форми роботи на уроці: лекція, бесіда, казка-загадка, метод «Самозанурення», інтерактивний методи «Прес», «Мікрофон» та «Діаграма Вена».

Автор: 

Жовновата Наталія Яківна, вчитель хімії , вищої кваліфікаційної категорії, звання «Старший вчитель», Ватутінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі