Користувацький вхід

Додаткові освітні послуги. Основні етапи роботи

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Основні етапи роботи колективу з групами, які отримують додаткові освітні послуги. Порядок надання платних послуг державними та комунальними дошкільними навчальними закладами врегульовано різними нормативними документами.
Введення додаткових освітніх послуг, які не визначені Базовим компонентом дошкільної освіти, передбачене лише за згодою батьків дитини або осіб, які їх замінюють, за рахунок коштів батьків або осіб, які їх замінюють, фізичних та юридичних осіб на основі угоди між батьками або особами, які їх замінюють, та дошкільним навчальним закладом у межах гранично допустимого навантаження дитини.
Порядок надання платних послуг державними та комунальними дошкільними навчальними закладами врегульовано спільним наказом
Міністерства освіти і науки України, Міністерства економіки України та Міністерства фінансів України від 23.07.2010 № 736/902/758 «Про затвердження порядків надання платних послуг державними та комунальними навчальними закладами», зареєстрованим в Міністерстві
юстиції України 30 листопада 2010 р. за № 1196/18491.
Робота колективу дошкільного навчального закладу з групами, що отримують додаткові освітні послуги складається з трьох основних етапів.

Автор: 

Поліщук Галина Михайлівна

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі