Користувацький вхід

Сценарій виступу екологічної агітбригади

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

З такими закликами до суспільства та влади звернулась екологічна агітбригада нашої школи «СТОП», адже вони стали учасниками районного етапу конкурсу екологічних агітбригад.
Наша команда – учні 10-А класу, вразили всіх присутніх рівнем своєї підготовки та змістовністю виступу. Вони на чолі зі своїм керівником – Христиченко Н. В. детально дослідили проблему охорони водних ресурсів нашого регіону, разом з вчителем хімії – Михайленко Т. В. зробили аналіз води, та відвідали Чаплинське управління водного господарства, в якому були більш детально ознайомлені з проблемами водозабезпеченості нашого селища та району.
На основі отриманних данних і будувався виступ агітбригади, в поєднанні з акторською майстерністю, влучним музичним супроводом та з викорастанням відеоматеріалів, плакатів, та таблиць в яких висвітлені причини, наслідки і шляхи вирішення проблеми охорони водних ресурсів нашим вихованцям вдалось донести глядачам інформацію про необхідність раціонального природокористування.
І хоч, від перемоги нас відділило лише 14 балів, та ми сподіваємось, що нашим виступом нам вдалось подолати байдужість та недбалість суспільства стосовно охорони та збереження довкілля.

Автор: 

Христиченко Наталя Вікторівна, педагог-організатор Чаплинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі