Користувацький вхід

Матеріали для проведення вечора зустрічі з випускниками

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

У даному архіві зібрані матеріали для цікавого проведення традиційного вечора зустрічі з випускниками. Сценарій розроблений у вигляді улюблених телевізійних предач. До кожної програми є відеозаставка. Свято проходить дуже весело. Бажаю і вам гарного настрою.

Автор: 

Марцинішин Антон Борисович, педагог-організатор Любомльської ЗОШ І-ІІІ ст. №2

Добого вечора. У мене таке запитання: "Чому Ви використали саме цей файлообмінник?" Він не дуже зручний для скачування, про що говорить і співвідношення переглядів/скачувань. В Інтернеті є багато інших файлообмінників зі зручним способом скачування.

Доброго вечора) Справа в тому, що я ніколи не користувався файлообмінниками. Мені гугл видав цю ссилку першою, от я і закинув туди. А які файлообмінники порадите ви?

Ну, в ідеалі для своїх файлів краще використати не файлообмінник, а хмарний диск. Якщо у вас є поштова скринька на Гуглі, Укр.нет, Яндексі чи ін. то вам автоматично виділяють простір від 2 до 15 гігабайт для зберігання персональних файлів.
Якщо у вас немає поштової скриньки на цих сервісах - можна зареєструватися на них, або на інших хмарних дисках. Мені більше подобаються Яндекс-диск: https://disk.yandex.ru/
та Мега: https://mega.co.nz/
Реєстрація звичайна як для створення E-mail, для персональної безпеки можна вводити не дійсні ПІБ та інші дані.

Так, у мене є поштова скринька на гуглі. Дякую вам за пораду, надалі буду використовувати хмарний диск)))

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі