Користувацький вхід

Біорізноманіття. Причини і наслідки деградації біорізноманіття. Основні категорії заповідних об'єктів.

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

Цифровий ресурс «Біорізноманіття. Причини і наслідки деградації біорізноманіття. Основні категорії заповідних об'єктів» містить структурований матеріал до уроку екології (Тема 7. Проблема збереження біотичного і ландшафтного різноманіть. Урок 1. Біорізноманіття. Причини і наслідки деградації біорізноманіття. Основні категорії заповідних об'єктів), який створено у відповідності з підручником з Екології Царик Л.П.:
Підруч. Для 11кл. Загальноосвіт. Навч. Закл. Рівень стандарту, академічний рівень/Л. П. Царик, П. Л. Царик, І. М. Вітенко. – К.: Генеза, 2011.- 96 с.: іл.
Презентація розкриває такі поняття: категорія «біорізноманіття»; генетичне біорізноманіття; видове біорізноманіття; екосистемне (ландшафтне) біорізноманіття; значення біорізноманіття; причини і наслідки деградації біорізноманіття; основні категорії заповідних об'єктів; містить інформацію для вивчення заповідних об’єктів в Черкаській області та запитання для самоконтролю знань учнів.

Автор: 

Гачкало Світлана Яківна, Золотоніська загальноосвітня І-ІІІ ступенів школа № 3 Золотоніської міської ради Черкаської області, вчитель біології і екології.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі