Користувацький вхід

Урок англійсько мови у 6 класі "Історичні місця Лондону"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Мета:
• Навчальна:
ввести та закріпити новий лексичний матеріал з теми уроку, сприяти повторенню та активізації в усному мовленні лексичних одиниць та граматичних структур необхідних для бесіди про Лондон, визначні місця у Лондоні, повторити та активізувати граматичний матеріал – спеціальні запитання, навчати учнів використовувати вивчений лексичний та граматичний матеріал у заданих ситуаціях; формувати комунікативні компетентності учнів у процесі оволодіння іноземною мовою; вчити учнів взаємодіяти у парах та групах.
• Розвиваюча:
розвивати вміння та навички читання, аудіювання, мовлення та письма; розвивати логічне мислення, зорову пам’ять та артикуляцію звуків англійської мови, усні комунікативні вміння; створення умов для розвитку мовної здогадки та уяви, мислення засобами мови.
• Виховна:
виховувати зацікавленість до вивчення іноземної мови, культури спілкування іноземною мовою, естетичний смак, пізнавальний інтерес до світової культурної спадщини та дбайливе ставлення до неї, розширити кругозір учнів.
Тип уроку: комбінований, урок-подорож
Очікувані результати: учні володіють лексичним та граматичним матеріалом з теми уроку, вміють здійснювати усне спілкування в типових ситуаціях побутової та культурної сфер спілкування, розуміють на слух основний зміст нескладних текстів, вміють здобувати інформацію з тексту .
Обладнання: наочний матеріал з теми, бейджики з прапорами України та Англії для поділу на групи, роздатковий матеріал, мікрофон, мультимедійна презентація.
Умови оцінювання: за відповідь учні отримують фішки відповідного кольору та у кінці уроку підводиться підсумок, за яким діти оцінюють один одного; вчитель, у разі потреби, корегує.

Автор: 

Спіцина Ірина Сергіївна

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі