Користувацький вхід

Робочий зошит учня з теми «Будова, монтаж, ТО і ремонт освітлювальних електроустановок» з предмета «Спецтехнологія». Професія «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Робочий зошит учня призначений для організації самостійної роботи учнів професійно–технічних навчальних закладів (ПТНЗ), проведенню самоконтролю та контролю знань з боку викладача з предмета «Спецтехнологія» по темі «Будова, монтаж, ТО і ремонт освітлювальних електроустановок». Запропонований робочий зошит відповідає державному стандарту ДСПТО 7241.С.33.14–2014 з професії: «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування» II розряду.

Автор: 

Потягайло Тетяна Миколаївна, викладач спецтехнології ДНЗ «Черкаське вище професійне училище ім. Г.Ф.Короленка»

Доброго дня Тетяна Миколаївна.
Ви сьогодні опублікували 4 матеріали, але в жодному з них не поставили галочку навпроти "Погоджуюсь з правилами. Підтверджую своє авторство на матеріал". При цьому Ви замовляєте як електронну версію сертифіката так і друковану.
Уважно прочитайте інструкції:
1 - Сертифікати Методичного порталу. Умови, правила та порядок замовлення: http://metodportal.com/node/4697
2 - Замовлення сертифікату (докладна інструкція): http://metodportal.com/node/2277
Навіть, якщо Ви публікуєте не власний матеріал - Ви ПОВИННІ поставити галку у полі "Погоджуюсь з правилами. Підтверджую своє авторство на матеріал", просто у поле "Автор" вкажете, ПІБ іншої людини.
Доки галки не буде - як у Вашому випадку, Ви не знайдете ні електронної версії сертифіката у "Реєстрі електронних версій сертифікатів", ні друкованої версії - замовлення якого буде не дійсним.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі