Користувацький вхід

Використання ІКТ та можливостей інтернету на уроці

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

ХХІ століття – час переходу до високотехнологічного інформаційного суспільства, в якому якість людського потенціалу, рівень освіченості й культури всього населення набувають вирішального значення.
Комп’ютери стрімко увійшли в різноманітні сфери повсякденної діяльності суспільства, тому широке запровадження комп’ютерної техніки у процесі навчання є важливим завданням педагогів.
В свою чергу хочу зазначити, що рівень професійної грамотності педагогів значно зріс за останні роки. Доступне підключення до мережі Інтернет надало можливості педагогам підвищити як свій інтелектуальний рівень, так і рівень мовленнєвої компетенції шляхом спілкування з носіями мови. Кожен учитель іноземної мови користується медіа текою, методичними матеріалами, комп’ютерними програмами та інтернет ресурсами для проведення уроків, позакласних заходів, для створення навчальних матеріалів та програм. Зараз вчитель має досить велику кількість навчальних комп’ютерних програм, як вітчизняних, так і аутентичних. Стрімкий перехід сучасного суспільства до ери глобальної комп’ютеризації не може не викликати змін у викладанні навчальних предметів, в тому числі й іноземних мов. Сьогодні, з огляду на сучасні реалії, вчитель повинен вносити в навчальний процес нові методи подачі інформації.

Автор: 

Чернітевич Анна Володимирівна, учитель англійської мови, Ватутінська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі