Користувацький вхід

Проект «Родинний театр як засіб розвитку виховного потенціалу сім’ї та формування життєвої компетентності дітей в умовах дошкільного навчального закладу»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

У розмаїтті засобів впливу на формування особистості дитини дошкільного віку важливе місце в нашому дошкільному закладі посідає театр. Це особливий вид мистецтва, який органічно поєднує в собі художнє слово, драматичну дію, поетику, живопис, музику та літературу. Він допомагає дитині глибше пізнати себе, внутрішній світ, спонукає її до самовдосконалення, викликає естетичні почуття та емоції в ході театралізованого дійства. Беручи участь у театралізованих іграх, дитина входить в образ, перевтілюється в нього, живе його життям. Тому драматизація та театралізація є найбільш розповсюдженим видом дитячої творчості.
Театралізована діяльність у дошкільному віці один з найефективніших засобів впливу на розвиток особистості дитини. А створений наш «Родинній театр" дає змогу розвивати вихований потенціал сім’ї; сприяти розвитку конструктивних взаємин із сім’ями вихованців та запровадити традицію спільного проведення театрального дозвілля за участю родин вихованців.

Автор: 

Константин Олена Михайлівна, вихователь ДНЗ № 24 «Росинка» м.Білозерське Донецької області

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі