Користувацький вхід

Сценарій свята "Літо радо зустрічаєм"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

У чарівному світі доброї дитячої казки реальні образи переплітаються з фантастичними, тільки тут добро завжди перемагає зло, всі живуть довго і щасливо. Саме за допомогою цього чарівного світу найпростіше сформувати у дитини правильні поняття доброти, правди, вірності і любові. Без казок дитинство було б не таким дивним. Без казок воно просто втрачає свою привабливість і чарівність.
Хороша казка ніколи не вмирає. Вона передається з вуст у вуста, трохи видозмінюючись, але все одно несе вогник доброти у відкриті серця малюків.
Однією з найвідоміших у світі казок вважається англійська народна казка «Троє поросят». Саме на основі цієї популярної казки розроблений даний сценарій, доповнений піснями, танцями з участю дітей. Але в даному сценарії Вовк виступає ввічливим, добрим і порядним героєм, що і робить дитяче свято непередбачуваним та цікавим. Головною ідеєю сценарію - показати - за тим що ми звикли бачити та вважати поганим чи страшним - може, насправді ховатися щось хороше та приємне. Треба бути сміливішими, чемними та вчитись робити добрі справи.

Автор: 

Карпова Тетяна Василівна, керівник гуртка "Пересмішник", ЦДЮТ "Сонях"

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі