Користувацький вхід

Додавання і віднімання многочленів

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Ми говоримо :”Урок - основна форма організації навчання”.При цьому ми чітко знаємо, що потрібно дати на уроці: перед нами програма і підручник.Але про те, як подати учням матеріал, можемо інколи і не задумуватись.Не мудруючи, записуємо на початку уроку його тему на дошці, пояснюємо її, а потім переходимо до задач і т. д. Тільки діти чомусь не люблять таких уроків...
Цікавість – це одна із знарядь, яка здатна пробудити учнів до більш глибокого пізнання предмету і розвинути їх здібності.
В 5-6 класах увага учнів нестійка . На уроці виникає необхідність переключатися з одного виду діяльності на інший. Застосування на уроці різних форм роботи допомагає у систематичному вихованні цікавості до математики, виявити своє «Я», відчути власну значимість.
Вашій увазі пропонується розгорнутий план – конспект нестандартно- го уроку математики для 7-го класу за навчальною програмою з математики « Математика. Навчальна програма для учнів 5-9 класів зага-
льноосвітніх навчальних закладів» ( авт. М. Бурда, Ю. Мальований, Є. Нелін, Д. Номіровський, А. Паньков, Н. Тарасенкова, М. Чемеріс, М. Якір) з урахуванням змін до навчальних програм ( наказ № 585 Міністерства освіти і науки України від 29. 05.2015) по темі « Додавання і віднімання многочленів» з застосуванням методів і прийомів навчання, які допоможуть зацікавити учнів у вивченні теми, залучити їх до активної співпраці. Дасть можлівість вчителю побачити, як зрозумілий учням вив -чений матеріал, щоб правильно побудувати свою роботу на слідуючому уроці.

Автор: 

Місько Валентина Іванівна

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі