Користувацький вхід

Літературне краєзнавство Уманщини (матеріали до занять гуртка «Умань – моя маленька Батьківщина»)

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Методичний посібник – праця, що містить відомості про літературне краєзнавство, розширює і збагачує знання учнів про рідний край, реалізує інтерес до вивчення літературного та культурного надбання Уманщини, присвячений 60 річниці утворення Черкаської області. Матеріали розроблені та впорядковані вчителями-філологами. Інформація зібрана з різних джерел, вона допоможе словесникам якісно і швидко готуватися до занять.
Завдання випереджаючого характеру не лише сприяють пошуковій діяльності, а й розвивають інтерес до минулого й сучасного Уманщини, виховуючи глибокі патріотичні якості майбутніх громадян.
Програма факультативу складена так, щоб читач дізнався багато нового про свій край, по-новому пов'язав звичаї та традиції історичного минулого із сучасним життям.
Усе це робить пропонований посібник цінним порадником для вчителів, які працюють за програмою факультативу «Умань - моя маленька Батьківщина»; для тих, хто цікавиться витоками культурних надбань українського народу, його світоглядом та традиціями.
Для учнів 5-6 класів загальноосвітніх шкіл, ліцеїстів, гімназистів, учителів – гуманітаріїв.

Автор: 

Гніденко Ольга Борисівна,
вчитель української мови та літератури Уманської загальноосвітньої школи І – ІІІ ст. №5 ім. В.І. Чуйкова Уманської міської ради Черкаської області, вчитель І категорії;

Костюк Тетяна Володимирівна, вчитель української мови та літератури Уманської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 12 з поглибленим вивченням англійської мови, вчитель вищої категорії;

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі