Користувацький вхід

Краєзнавча мандрівка з англійської мови «Край, де ми живемо, Херсонщиною звемо»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Мандрівка повязана з темою нацiонально - патріотичного виховання на уроках англійської мови, з використанням краєзнавчого компонентy .Робота з краєзнавчим матеріалом може бути частиною, етапом уроку, окремим уроком, позакласним заходом. Необхідно обирати матеріал, який відзеркалює унікальність регіону, його неповторний характер, і в той же час має загальнолюдську цінність, прилучення до якої впливає на підвищення загальнокультурного рівня учнів.
Основу таких занять становлять знання учнів про регіон, отримані під час вивчення шкільних предметів гуманітарного й природничого циклу.
Краєзнавство створює сприятливі умови для організації різних завдань творчого характеру, застосування в навчальній роботі різноманітних елементів пошуку й дослідження, широкого використання місцевих джерел.
Краєзнавство відкриває широкі можливості для самостійної діяльності учнів, для пошуку, дослідження й навіть невеликого відкриття. Це викликає у школярів глибокий інтерес до історії краю, країни, прагнення до знань.

Автор: 

Войчук Оксана Григорівна
вчитель англійської мови
Херсонської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №13

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі