Користувацький вхід

Формування моральних якостей і культури поведінки на основі національних традицій народу при вивченні теми «Речення» в 3, 4 класі

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Традиційна культура українського народу формувалася довгі століття. В її основі споконвічно закладались ідеали добра, людяності, милосердя. А головними чинниками внутрішнього світу українців завжди були честь, гідність, працелюбність, доброзичливість, щира гостинність, одвічний гуманізм. Тому національні традиції народу, його культура мають великий морально-етичний потенціал, з допомогою якого можна глибоко і систематично формувати моральні якості і культуру поведінки учнів.
Та робити це потрібно ненав’язливо, не шляхом проголошення моральних заповідей у поєднанні з прогнозованими наслідками, а поступово, крапля за краплею наповнюючи джерельце дитячої душі бажанням слідувати моральним принципам.
Використання пропонованого матеріалу сприятиме формуванню моральних якостей і культури поведінки на основі національних традицій народу при вивченні теми «Речення» в 3, 4 класі.

Автор: 

Соловей Валентина Миколаївна

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі