Користувацький вхід

Розробка заняття "Роль птахів у природі та їх господарське значення"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

У гуртку "Юні фенологи" КПНЗ ЦДЮТ "Сонях" проводилось відкрите заняття на тему "Роль птахів у природі та їх господарське значення". Вихованці гуртка навчаються згідно проекту "Птахи рідного краю", учасниками якого являються не тільки діти, а й їх батьки.
Навчальною метою уроку було розширення та закріплення знань вихованців про птахів, їхню поведінку та спосіб життя, роль і місце у природі, значення у житті людини, систематизація знань щодо господарського значення птахів, розроблення плану заходів щодо їх охорони.
Розвиваюча мета: розвивати навики фенологічних спостережень за птахами під час екскурсії в природу та робити висновки; навчити замислюватися над наслідками своїх дій та володіти методом проектування.
Виховна мета відкритого заняття: виховувати дбайливе ставлення до пернатих друзів, прагнення піклуватися про них, особливо в зимовий період, любов до природи рідного краю.

Тип уроку: узагальнення та систематизація нових знань, умінь і навичок.

Форма уроку: урок-екскурсія в природу.

Автор: 

Даценко Тетяна Юріївна -керівник гуртка "Юні фенологи" Комунального позашкільного навчального закладу "Центр дитячої та юнацької творчості "Сонях"

Додайте файл з матеріалом.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі