Користувацький вхід

Урок геометрії в 10 класі з теми "Узагальнення і систематизація вивченого матеріалу за І семестр"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Тема: Узагальнення і систематизація вивченого за І семестр матеріалу.
Мета: Узагальнити і систематизувати знання учнів по аксіомах стереометрії, паралельно-сті прямих, прямої і площини, паралельності площин, перпендикулярності прямих та перпендикулярності прямої і площини; перевірити засвоєння учнями навчального матеріалу; формувати навички групової та індивідуальної роботи учнів; навчити ло-гічно мислити, розвинути просторову уяву, мислення; формувати гуманні високі яко-сті, взаєморозуміння.
Тип: Узагальнення та систематизація знань.

Хід уроку.


І. Перевірка засвоєння учнями основних теоретичних питань: аксіом стереометрії, теорем та наслідків із них. Проводиться у вигляді опитування учнями один одного: перший учень задає питання другому, другий – третьому і т.д. Останній учень – першому. В процесі опитування проводиться аналіз заданих питань та отриманих відповідей. Результати заносяться у зведену таблицю успішності учнів. За незадовільний результат від остаточної кількості балів віднімається два бали за запитання та два бали за відповідь (окремо). Перелік питань дається учням на попередньому уроці.

Автор: 

Климчук Богдан Аркадійович, вчитель математики та інформатики Теребовлянської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, м. Теребовля, Тернопільська обл.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі