Користувацький вхід

Збірник кросвордів з дисципліни «Загальна електротехніка з основами електроніки»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

У збірнику наведено кросворди, як одну із форм організації самостійної діяльності студента на занятті при актуалізації, систематизації та контролю засвоєння викладеного матеріалу. Кросворди розроблені у відповідності до програмного матеріалу дисципліни «Загальна електротехніка з основами електроніки». Подано кросворди для перевірки результатів засвоєння теоретичного матеріалу. Матеріали збірника можуть бути використані для організації самостійної роботи, поточного контролю знань і умінь студентів.
Пропонований збірник кросвордів призначений для викладачів електротехніки вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації, професійних ліцеїв, керівників методичних об’єднань (матеріали для олімпіад) та майбутніх фахівців напрямів: «Машинобудування», «Автомобільний транспорт», «Транспортні технології» – техніків-технологів, техніків-механіків, інженерів з безпеки руху.
Він стане в нагоді і для всіх студентів, які вивчають курс загальної електротехніки з основами електроніки незалежно від навчального закладу та спеціальності.

Автор: 

Нехаєнко Наталія Миколаївна
викладач дисципліни «Загальна електротехніка з основами електроніки» Лозівської філії Харківського автомобільно-дорожнього технікуму

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі