Користувацький вхід

Контрольно - підсумкове заняття для дітей п'ятого року життя за ІІ квартал 2015 - 2016 н.р.

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Контрольно - підсумкове заняття для дітей п'ятого року життя за ІІ квартал 2015 - 2016 н.р.Вихователь Горяїнова О.В.
Тема: Космічна подорож
Завдання: розвивати у дітей пізнавальний інтерес до природи космосу; закріплювати знання про найближчу зірку до нас Сонце, планету Земля, яка обертається навколо Сонця; уточнити назви планет Сонячної системи та інших об’єктів Всесвіту (зорі, Місяць, планети тощо).
Вправляти дітей в умінні рахувати в межах п’яти, відносити останній числівник до всієї групи перелічувальних предметів. Закріплювати вміння порівнювати дві групи предметів та зрівнювати нерівні групи, використовуючи поняття «праворуч-ліворуч», «найменший-найбільший». Уточнити поняття «доба», назви геометричних фігур та просторових геометричних форм (куб, куля).
Продовжувати вправляти дітей в умінні переказувати текст казки Інни Майданюк «Про місяць», використовуючи опорні картинки. Розвивати вміння вести організований діалог на запропоновану тему, відповідати реченнями на поставлені запитання.
Розвивати зв’язне мовлення, пам’ять, увагу та мислення, вміння аналізувати, встановлювати зв’язки; виховувати інтерес до космічних об’єктів, вміння слухати, організованість.

Автор: 

Горяїнова Олена Вікторівна, вихователь дошкільного навчального закладу ясел - садка № 34 "Зірочка" Первомайської міської ради Миколаївської області

Джерело: 

власна розробка

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі