Користувацький вхід

Урок-проект «Вишиванка – національна складова українця» з геометрії для 9 класу з теми «Розв’язування задач на знаходження площі трикутника»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Урок-проект: «Вишиванка – національна складова українця», з геометрії в 9 класі з теми: Розв’язування задач на знаходження площі трикутника; вчителя математики Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 60 Слободянюк Вікторії Іванівни.
На уроці використовуються проектні технології. Формуються п’ять груп дітей , які вишукують, оформлюють інформацію про вишиванки. По завершенні роботи кожна група працює з вчителем для поєднання інформації в єдину структуру.
На уроці учні систематизують знання про формули площ трикутників; повторюють необхідні формули. Учням пропонуються завдання для письмового розв’язання задачі на використання однієї з формул. Розв’язуються задачі на використання декількох формул, проводяться колективні обговорювання розв’язку задачі.
Структура уроку плавно поєднує інформацію про вишиванки і трикутники. Вчитель показує учням, як можна нестандартно і цікаво поєднувати різні теми, виховує у дітей любов до рідного краю, до його традицій і національного мистецтва.

Автор: 

Слободянюк Вікторія Іванівна
вчитель математики
Криворізької загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №60

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі