Користувацький вхід

Розробка уроку і презентація з української мови «Дієприкметниковий зворот. Розділові знаки при дієприкметникових зворотах»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Урок з теми: «Дієприкметниковий зворот. Розділові знаки при дієприкметникових зворотах». 7 клас. Вчитель української мови та літератури Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 60. Самкова Оксана Анатоліївна.
Комунікативно-змістова лінія «Збереження природи»
Учні знайомляться з дієприкметниковими зворотами; вчаться знаходити їх у реченнях ; формують вміння відрізняти одиничні дієприкметники від дієприкметникових зворотів, визначати їх синтаксичну роль у реченні, правильно інтонувати речення з дієприкметниковими зворотами, відокремлювати їх в реченні комами; розвивають вміння використовувати дієприкметникові звороти у висловлюваннях за допомогою мовленнєво-комунікативного дидактичного матеріалу.
На уроці використовуються картки смооцінювання та картки-підказки; виконуються вправи на конструювання, редагування речень; ставляться проблемні питання; проводиться пошукова робота.
Структура уроку плавно поєднує інформацію біолога,еколога, правознавця та літератора. Нестандартно і цікаво поєднуючи різні теми, виховується у дітей любов до рідного краю, природи та її багатства, а також до мистецтва.

Автор: 

Самкова Оксана Анатоліївна
вчитель української мови та літератури
Криворізької загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №60

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі