Користувацький вхід

Відкритий урок з геометрії "Циліндр. Об'єм циліндра. Розв'язування задач професійного змісту"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0
Анотація
до відкритого уроку з геометрії
на тему: «Циліндр. Об’єм циліндра. Розв'язування задач професійного змісту»

На сучасному етапі модернізації освіти, для викладача мета уроку вважається досягнутою, якщо учні виявляють наявність міцних і глибоких знань з предмету, інтерес до предмету й здатність до самоосвіти.
Даний урок входить в серію уроків з геометрії, об’єднаних однією темою «Геометричні тіла. Об’єми та площі поверхонь геометричних тіл». На уроці використовується фронтальна, індивідуальна, робота в парах, групова форми роботи. Значна увага приділяється практичній, професійній направленості уроку. Учні самостійно роблять висновки та застосовують вивчений матеріал до розв’язування практичних задач регіонального змісту. Важливим етапом уроку є самооцінка результатів своєї діяльності.
На уроці поєднуються традиційні форми і види роботи учнів, комп’ютерна підтримка, використання міжпредметних зв’язків, тестових технологій. Все це дає можливість викладачеві максимально диференціювати та індивідуалізувати навчання, зробити процес творчим, дослідницьким, сприяти розвитку комунікативної, інформаційної, соціальної та полікультурної компетентностей учнів. Крім того, формується ситуація психологічного комфорту, яка створює можливість пізнавального та емоційного самоствердження учнів.
Дана методична розробка уроку рекомендована до використання в практичній роботі викладачам математики професійно – технічних навчальних закладів та середньої школи.

Автор: 

Власенко Юлія Володимирівна, викладач математики, ПТУ № 4 м. Полтави

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі