Користувацький вхід

Матеріали до уроку з предмета «Основи здоров’я» «Здоровий спосіб життя»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Пояснювальна записка
Презентація з розділу « Здоров’я людини» на тему "Здоровий спосіб життя" розроблена на основі ї Державного стандарту початкової загальної освіти, відповідно до програми предмету «Основи здоров’я».
Змістовий та цікавий матеріал знайомить учнів з здоровим спосібом життя.
Презентація містять добірку фотоматеріалів, ілюстрацій та цікаву інформацію та завдання для практичної та групової роботи.
Застосування інтерактивних технологій навчання забезпечують індивідуалізацію сприйняття, активну участь кожного учня і групову взаємодію.
Матеріал цікавий тим, що передбачає формуванню цілісного уявлення учнів про здоров’я, безпеку і розвиток людини та їх взаємозв'язок із способом життя і навколишнім середовищем, сприяє формуванню здоров'язбережувальній компетентності учнів, оволодіння ними знаннями про здоров’я та безпеку, практичними навичками здорового способу життя, шляхом дотримання правил особистої гігієни, поповнює знання про лікувальні властивості деяких рослин, вміст вітамінів у продуктах харчування, культуру харчування та загартування, взаємозв'язок організму людини з природним, техногенним і соціальним оточенням.
Пропоновані завдання дають можливість урізноманітнити навчальний процес, зробити його сучасним, емоційним, динамічним, доступним, заохочують до різних видів роботи, сприяють активізації розумової діяльності.
Застосування ігрових методів , елементів дискусії є ефективними засобами розвитку особистості, її громадянських якостей.
Запропоновані матеріали забезпечить успішну побудову навчально – виховного процесу, здійснення рефлесіїї діяльності учнів, сприятимуть розвитку умінь самостійно приймати рішення щодо власних вчинків, дбайливого ставлення до свого здоров’я, ефективності роботи усього класу.

Автор: 

Юрій Людмила Володимирівна
вчитель початкових класів
Маньківської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів Маньківської районної ради Черкаської області

Джерело: 

Підручник основи здоров'я 3 клас

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі