Користувацький вхід

Збірник практичних завдань з дисциплін: статистика, основи економічного аналізу та економіка підприємства та розв’язки до них (видання друге, перероблене і доповнене)

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Головна мета посібника - навчити учнів практики господарювання на рів-ні підприємства; організації та ефективності господарсько-комерційної діяльно-сті підприємства.
Посібник має допомогти у підготовці майбутніх спеціалістів, які навча-ються у професійно-технічних навчальних закладах сільськогосподарського профілю або підвищують свою кваліфікацію.
Завдяки матеріалам посібника учні зможуть здобути знання з економіки, навчитись їх застосовувати.
Сподіваємося, що використання цього посібника полегшить засвоєння уч-нями професійно-технічних навчальних закладів сільськогосподарського профі-лю знань з дисциплін «Економіка» та «Основи галузевої економіки та підпри-ємництва», а викладачам буде корисним при підготовці та здійсненні навчаль-ного процесу.
Завершує посібник список використаних літературних джерел, а також тих видань, які можуть бути рекомендовані викладачем при вивчені окремих тем з дисциплін: економіка, основи галузевої економіки і підприємництва.
Знання економіки є тим шляхом, що допоможе утвердити і втілити у жит-тя Ваші мрії.

Автор: 

Боровик Наталія Вікторівна
викладач
Боровик Олександр Васильович
директор
ДНЗ «Лісоводський ПАЛ»

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі