Користувацький вхід

Логопедичне заняття із використанням здоров’язберігаючих технологій на тему: «ОСІННЯ ПРОГУЛЯНКА»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Сьогодні в системі дошкільної освіти велика увага приділяється здоров’язбережувальній та здоров’яформувальній спрямованості освітнього процесу, стає очевидною потреба зміни ставлення до здоров’я дитини, як до вищої людської цінності.
Здоров’язберігаючі технології в умовах інклюзивної освіти, з одного боку, мають сформувати у дітей спеціальні знання, уміння, навички збереження і зміцнення свого здоров’я, створення здорового способу життя, а з іншого – передбачати в педагогічних технологіях можливості здійснення самостійних спроб удосконалення себе, свого тіла, психіки, емоцій, працювати над розвитком своїх комунікативних здібностей, виховувати гуманне ставлення до світу, до оточення, до самого себе. Отже, формування навчально-оздоровчого простору дитини з особливими освітніми потребами є обов’язковою складовою якісного корекційно-відновлювального процесу.
Пропоную вашій увазі конспект заняття із застосуванням здоров’язберігаючих технологій для дітей старшого дошкільного віку, що мають мовленнєві порушення.

Автор: 

Літвяк Ірина Ігорівна, вчитель-логопед, дошкільний навчальний заклад №1 "Дружба" Смілянської міської ради

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі