Користувацький вхід

Методична розробка загальноліцейного заходу професійної спрямованості «Презентація професії провідник пасажирського вагона»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Загальноліцейний захід професійної спрямованості «Презентація професії провідник пасажирського вагона» був проведений з учнями груп ППВ-8,
ППВ-108, ППВ-9, ППВ-109, які навчаються за професією: «Провідник пасажирського вагона». Мета: поповнити і поглибити знання про вибрані професії касира квиткового та провідника пасажирського вагона, згадати історію створення цих професій та їх місце в житті і суспільстві.
Основне завдання учасників заходу – закласти в своїй свідомості інтерес до професійної діяльності, навички самостійної оцінки процесів, що відбуваються, навички творчості, що дозволить надалі успішно застосовувати отримані теоретичні знання в професійній діяльності.
Вибір професії іноді називають другим народженням людини. Тільки вдало обрана професія може дати справжнього працівника, який може розгорнути на користь праці максимум своїх здібностей, і в той же час тільки правильний вибір може зробити працю для людини джерелом найбільшої радості. Свідомий вибір – це розуміння учнем необхідності правильного вибору професії, чесної і сумлінної праці за нею, це глибоке усвідомлення своєї майбутньої соціальної ролі, важливості свого внеску в національне багатство країни, свого громадянського обов’язку й відповідальності перед суспільством і самим собою за такий вибір.
Стійкість вибору випускником ліцею професії – означає правильність і свідомість такого вибору, впевненість у тому, що майбутня трудова діяльність задовольнятиме його матеріальні і духовні потреби, сприятиме розвитку та вдосконаленню особистих якостей.

Автор: 

Коваленко Тетяна Валентинівна
Свистун Валентина Володимирівна
викладачі предметів професійно-теоретичної підготовки
Саакян Людмила Єгорівна
Мельник Тетяна Вікторівна
майстри виробничого навчання
Люботинського професійного ліцею залізничного транспорту

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі