Користувацький вхід

Урок мужності "Українська доблесть та звитяга від А до Я"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

АНОТАЦІЯ

Розробка уроку мужності для учнів ПТНЗ з нагоди Дня захисника України, Дня козацтва та Покрови пресвятої Богородиці рекомендована класним керівникам та майстрам виробничого навчання для проведення виховних годин.
Урок мужності в освітньому закладі це свято доблесті й самовідданості, свято лицарства і благородства, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники України. 14 жовтня - свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.
Метою уроку мужності є формування в учнів мотивації, спрямованої на підготовку їх до захисту держави і служби у Збройних Силах України, вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшого зміцнення патріотичного духу у суспільстві.
Саме героїчні подвиги українського народу та видатні особистості і їх діяльність мають стати прикладами для наслідування учнями, усіма громадянами нашої країни.
Автор: 

Криворотько Катерина Валентинівна,
викладач фізики, ПТУ № 4 м. Полтави
Власенко Юлія Володимирівна,
викладач математики, ПТУ № 4 м. Полтави

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі