Користувацький вхід

Навчальна програма з позашкільної освіти художньо-естетичного напряму "Квіткові фантазії"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

Зміст навчальної програми спрямований на вивчення та дослідження національних традицій українського народу та символів відображених в квітах. Під час занять діти залучаються до творчості, підвищують пізнавальну активність, допитливість, розвивають творчі здібності, навчаються обробці різних матеріалів в процесі виготовлення оберегів, українських віночків та квіткових композицій.
Метою програми є формування ключових компетентностей особистості засобами декоративно-ужиткового мистецтва.
Дана програма дозволяє учням придбати знання та вміння по виконанню практичних робіт з виготовлення квітів-символів, дослідженню звичаїв, традиції українського народу по квітам-символам, оберегам та українському віночку. Реалізація програми надає можливість написанню творчої роботи та її презентації.
Навчальна програма «Квіткові фантазії» реалізується в гуртках художньо-естетичного напряму позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладів , спрямована на вихованців середнього і старшого шкільного віку та вихованців з обмеженими можливостями (вадами опорно-рухового апарату) з метою їх соціальної адаптації.

Автор: 

Зінченко Таміла Володимирівна, керівник гуртка-методист, комунальний позашкільний навчальний заклад "Центр дитячої та юнацької творчості "Сузір'я" Криворізької міської ради

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі