Користувацький вхід

Методична розробка інтегрованого уроку

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

У методичній розробці надані методичні рекомендації по організації та проведенню уроку, та послідовний план уроку. Особливу увагу при розробці даного уроку звернено на тісну співпрацю викладачів з учнями.
Безперечно, уроки такого типу неможливо використовувати систематично. Це обумовлено, насамперед, обмеженням викладання навчального матеріалу у часі. Але уроки вище зазначеного типу спонукають учнів до продуктивної праці, сприяють розвитку зацікавленості, творчості та формуванню власного «Я», впевненості в своїх силах.
Дана методична розробка рекомендована для використання викладачами та майстрами в/н в навально - виробничому процесі ПТНЗ. В плані уроку використані презентації, інтернет – ресурси, картки – завдання, тести для контролю знань учнів, інтерактивні методи, зокрема, випереджаючі завдання для учнів, «мозковий штурм», «продовжіть твердження», «альтернатива», «асоціація», «метаграма», вправа-тренінг «їжак». Використання цих та інших методів робить урок більш динамічним, цікавішим та залучає учнів до активної роботи на уроці.

Автор: 

Довгоброд Любов Василівна – викладач спецдисциплін Гірницького професійно-технічного училища.
Богодарова Олена Сергіївна – викладач української мови та літератури Гірницького професійно-технічного училища.
Сосновик Людмила Семенівна – майстер виробничого навчання Гірницького професійно-технічного училища.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі