Користувацький вхід

Сценарії на тему: «Творчість Т. Г. Шевченка в позакласній роботі»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Постать Тараса Григоровича Шевченка вважається найбільш дослідженою в українському літературознавстві. Про Тараса Шевченка – поета і людину – виголошено безліч доповідей та промов, написано не одну сотню книжок мовами різних народів світу, не одну тисячу наукових розвідок та публіцистичних і популярних статей.
Поет став символ правди і безстрашності, великої любові до людини. Вся творчість великого Кобзаря зігріта гарячою любов’ю до Батьківщини, пройнята непримиренною ненавистю до ворогів і гнобителів народу. Творчість поета дає можливість виховувати у молодого покоління загальнолюдські моральні цінності – здатність до співчуття, поваги до жінки-матері, людську гідність, честь.
У кожному класі на уроках української літератури діти відкривають для себе нову сторінку життєвого і творчого шляху Кобзаря, ґрунтовніше знайомляться з його поезією в 9 класі, де програмою відведено на вивчення творчості більше годин. Але цього вкрай недостатньо для того, щоб учні змогли по-справжньому глибоко осмислити велич Тарасового слова, щоб їм стала цікавою і зрозумілою його поезія, проза, живописна спадщина

Автор: 

Шинкар Тетяна Григорівна

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі