Користувацький вхід

Формування у дошкільників валеологічної свідомості та ціннісного ставлення до здоров'я

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Формування, збереження і зміцнення здоров’я дітей та дорослих громадян України - одна з актуальних проблем нашого суспільства. Саме тому найважливіше завдання дошкільної освіти сьогодні – це визнання пріоритету охорони життя, збереження, зміцнення і формування фізичного, психічного, соціального та духовного здоров’я малечі. Для реалізації завдань формування здорового способу життя організовано гурток «Здоров’ячки». Гурткова робота планується у другій половині дня раз на тиждень. Для поступового та систематичного формування у дітей елементарних знань про людський організм і дбайливе відношення до свого здоров’я розроблено перспективне планування на рік.

Автор: 

Курятнікова Ірина Георгіївна, вихователь, комунальний заклад "Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №46 "Дивосвіт"

Джерело: 

3. Програма розвитку дитини дошкільного віку «Українське дошкілля» / (О.І.Білан) – Тернопіль: Мандрівець, 2017. – 264 с.
4. Програма з основ здоров’я та безпеки життєдіяльності дітей дошкільного віку «Про себе треба знати, про себе треба дбати» / Л. В. Лохвицька. – Тернопіль: Мандрівець, 2014. – 120 с.
5. Л. В. Лохвицька , Т.К. Андрющенко Дошкільникам про основи здоров’я : Навчально-методичний посібник/ Л. В. Лохвицька ,
Т. К. Андрющенко – Тернопіль: Мандрівець, 2008. – 191 с.
6. Н.Денисенко, Л.Лиходід Витоки здоров’я дитини: Навчально-методичний посібник / Н.Денисенко, Л.Лиходід та інші – Тернопіль: Мандрівець, 2010. – 123 с.
7. Авторська програма «Бережи здоров’я змалку» / Л.В.Калуська –Ранок - НТ, 2005. – 57 с.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі