Користувацький вхід

Тригонометричні функції, їх графіки та властивості (розробка уроку)

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

Урок на тему «Тригонометричні функції, їх графіки та властивості» входить в серію уроків з алгебри та початків аналізу з теми «Тригонометричні функції».
Для заохочення учнів до вивчення математики, для активізації їхньої пізнавальної активності потрібно знаходити новіші та ефективніші методи і форми навчання, використовувати нестандартні форми роботи, що забезпечують розвиток особистості кожного учня.
Тому цей урок проводиться з використанням новітніх інформаційних технологій – сенсорної панелі. На уроці використовується індивідуальна робота та робота в парах . Значна увага приділяється практичній направленості уроку. На уроці застосовано інтерактивні вправи на співвідношення, в яких необхідно встановити відповідність. Також виконується багато вправ на побудову графіків тригонометричних функцій за допомогою геометричних перетворень
Важливим етапом уроку є самооцінка результатів своєї діяльності.Відчуття постійної новизни сприяє розвитку в учнів інтересу до навчання.
На таких уроках спостерігається більш активна робота учнів і краще засвоєння навчального матеріалу.

Автор: 

Гайдай Наталія Олександрівна
вчитель математики
комунального закладу Київської обласної ради «Володарська спеціалізована загальноосвітня школа-інтернат ІІ – ІІІ ступенів – Центр реабілітації»

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі