Користувацький вхід

Різновиди завдань з охорони праці за професією «слюсар з ремонту паливної апаратури; водій автотранспортних засобів (категорії «С»)»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

У посібнику пропонуються різновиди завдань для контролю рівнів навчальних досягнень учнів з предмету „ Охорона праці ”: тести з вибором однієї правильної відповіді, проблемні ситуації, різнорівневі завдання, диктанти, кросворди та інші види індивідуальної роботи для використання на уроках. Такі види роботи заохочують учнів до активного навчання, широкого мислення, створюють для учнів можливості для самостійної діяльності.
Різнорівневі завдання розроблені в двох варіантах для використання їх при написанні контрольних робіт. Тести та проблемні ситуації розроблені для учнів, що навчаються за спеціальністю «слюсар з паливної апаратури; водій автотранспортних засобів (категорії «С») ».
Матеріали є доцільними та ефективними при застосовуванні для тематичного оцінювання навчальних досягнень учнів та пропонуються для викладачів спеціальних предметів, керівників з охорони праці, майстрів виробничого навчання на уроках практичного циклу під час проведення інструктажів з охорони праці, а також є дидактичним доповненням до звичайного підручника зазначеного курсу.

Автор: 

Майстренко Марина Іванівна,викладач,ДНЗ"КШПЛ"

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі