Користувацький вхід

Дослідження явища дифузії

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0
Проектна діяльність в 7 класі

Тема уроку: Дослідження явища дифузії
Дидактична мета: створити умови трансформації отриманих знань з природознавства для формування уявлень про явище дифузії в газах, рідинах і твердих тілах; надати можливість для самореалізації предметних інтересів учня, спираючись на зацікавленість школяра у набутті навичок у сфері дослідницької діяльності: встановити залежність інтенсивності дифузії від агрегатного стану речовини;з'ясувати залежність швидкості дифузії від температури; формувати вміння створювати інформаційні проекти.

Розвиваюча мета: спонукати учнів до виявлення інтелектуальних здібностей та комунікативних якостей особистості; показати їм реальні можливості здобуття знань; створювати умови для творчого зростання особистості.
Виховна мета: виховувати активну позицію учня на уроці через організацію самостійної пізнавальної діяльності, уміння утверджувати себе через постійну продуктивну діяльність, готувати особистість до самостійного здобуття знань.
Обладнання: пробірки з холодною та теплою водою, вата, змочена парфумами, акварельна фарба, паперові серветки, калій перманганат, розробка презентації в Microsoft Office PowerPoint, відеофрагменти.

Автор: 

Вчитель фізики, інформатики та астрономії
Теребовлянської ЗОШ І-ІІІ ст. №2
Климчук Анна Юріївна

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі