Користувацький вхід

Всеукраїнський урок доброти

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


2

Враховуючи складну ситуацію, що склалась сьогодні в Україні у сфері поводження з домашніми тваринами та регулюванні чисельності безпритульних тварин Міністерство освіти і науки України спільно з БО «БФ «Щаслива лапа» пропонують вам долучитись до проведення Всеукраїнського «уроку доброти» (про гуманне та відповідальне ставлення до тварин), що відбудеться 1-4 жовтня 2018 року. Захід приурочений Всесвітньому дню захисту тварин (відзначається 4 жовтня).
Матеріали для проведення уроку викладені в методичному посібнику БО БФ «Щаслива лапа» – «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин», який можна завантажити за посиланням – goo.gl/kTBoVP. Посібник схвалено для використання у закладах загальної середньої освіти МОН України.
Після проведення «уроку доброти» з метою підведення підсумків заходу просимо до 09 жовтня 2018 року надіслати на електронну пошту bioetika@happypaw.ua наступну інформацію: назва навчального закладу, місто, кількість проведених «уроків доброти» та фотографії процесу проведення.

Крім того, за результатами проведення заходу Національним Реєстром Рекордів України буде зафіксовано рекорд України – «Наймасовіший урок добра в навчальних закладах, проведений впродовж одного дня». Якщо навчальний заклад має бажання не лише долучитись до проведення Всеукраїнського «уроку доброти», але й стати учасником встановлення рекорду та отримати сертифікат-учасника, необхідно:
1. Заповнити заявку на участь у встановленні рекорду за посиланням (до 24.09.18 р.) – goo.gl/odfiLy.
2. Провести «уроки доброти» 4 жовтня згідно з поданим в заявці розкладом.
3. Зробити фотографії проведення уроків та надіслати їх на електронну адресу – bioetika@happypaw.ua (до 05.10.18 р.).

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі