Користувацький вхід

Завдання + відповіді моніторингу знань учнів 5 класу

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.



Завдання + відповіді моніторингу знань учнів 5 класу
Метою заходів є оцінювання стану системи освіти та отримання об’єктивної інформації про її якість

У Міністерстві освіти підписаний наказ, що передбачає проведення з 14 по 25 жовтня 2013 року моніторингу якості загальної середньої освіти за результатами навчання учнів у початковій та основній школі.

Виконавцем проведення моніторингу визначено Інститут інноваційних технологій і змісту освіти.

Моніторинг здійснюватиметься у 5 та 10 класах загальноосвітніх навчальних закладів з предметів інваріантної складової Типових навчальних планів.

Проведення моніторингу якості освіти в учнів 5-х класів передбачено з української мови, російської мови, математики, громадянської освіти, основ здоров’я та іноземної мови.

Моніторинг якості загальної середньої освіти за результатами навчання учнів 10 класів буде проведено з української мови, української літератури, історії України, всесвітньої історії, алгебри,геометрії, іноземних мов, біології, географії, фізики, хімії та технологій.

Інституту інноваційних технологій і змісту освіти разом з Національною академією педагогічних наук України необхідно розробити інструктивно-методичні матеріали для проведення моніторингу та узагальнення його результатів, а також узагальнити результати моніторингу.

До 01 лютого 2014 року інформаційно-аналітичні матеріали з результатами моніторингу мають бути оприлюдненні в засобах масової інформації, на веб-сайтах Міністерства освіти і науки та Інституту інноваційних технологій і змісту освіти.

Регіональним управлінням (департаментам) освіти і науки рекомендовано сприяти у проведенні моніторингу в загальноосвітніх навчальних закладах усіх типів і форм власності та забезпечити узагальнення результатів моніторингу.
ЗАВАРТАЖИТИ

Автор: 

К.І.Пономарьова

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі