Користувацький вхід

Звіт-щоденник проходження виробничої переддипломної практики

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Відповідно до навчального плану спеціальності 5.10010102 «Монтаж, обслуговування та ремонт електротехнічних установок в агропромисловому комплексі» передбачено у восьмому семестрі проходження виробничої переддипломної практики для студентів денної форми навчання.
Виробнича переддипломна практика завершує процес підготовки спеціаліста до самостійної роботи в галузі електрифікації і автоматизації сільськогосподарського виробництва.
Студенти після закінчення теоретичного курсу навчання, перед завершальним етапом – дипломним проектуванням – проходять виробничу переддипломну практику в господарствах, підприємствах з передовою технологією і високою організацією праці.
Під час проходження практики студенти заповнюють щоденник-звіт, який є підтверджуючим документом про проходження виробничої переддипломної практики. У ньому вони описують виконану за день роботу, особисті спостереження, висновки і пропозиції, подають схеми, креслення, графіки, ілюстраційний матеріал, фотографії, зразки технічної документації, копії протоколів випробувань, тощо. Після закінчення практики разом з матеріалами, зібраними до дипломного проектування, звіт-щоденник подається до навчального закладу. Керівник практики від підприємства (господарства) має зробити висновок щодо якості проходження практики студентом. За результатами співбесіди з практикантами і перевірки звітів-щоденників, з урахуванням висновків до них, керівник дипломного проектування виставляє студенту оцінку з виробничої переддипломної практики.

Автор: 

Крамар Микола Васильович, викладач вищої категорії, завідувач відділення «Електрифікація і автоматизація сільського господарства».

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі