Користувацький вхід

Робочий зошит для лабораторно-практичних робіт з предмета «Спеціальна технологія»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Однією з дуже важливих ланок підготовки кваліфікованих робітників є проведення лабораторно – практичних робіт, під час яких учні закріпляють теоретичні знання, а також набувають практичних навиків розбирання і складання вузлів і агрегатів, а також проводити регулювальні роботи.
Мета робочого зошита є поглибити теоретичні знання учнів, допомогти їм спланувати та технічно грамотно виконати роботи по розбиранню, складанню та регулюванню автомобілів. У робочому зошиті вміщено лабораторно – практичні роботу з предмету «Спеціальна технологія» для учнів, які навчаються за професією «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів».
Теми лабораторно – практичних робіт розроблені згідно ДС ПТО з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів», відповідають вимогам робочому навчальному плану та програмі. Розраховані на виконання учнями ІІІ курсу.
Робочий зошит з виконання лабораторно – практичних робіт розглянуто на засіданні методичної комісії спеціальних дисциплін з професії та рекомендовано для використання в навчальному процесі ДНЗ «Професійний ліцей м.Українки»
Над розробкою зошита працював: Посту Р.С. викладач з предмету «Спеціальна технологія».

Автор: 

Посту Роман Степанович
майстер виробничого навчання, викладач спеціальної технології
ДНЗ «Професійний ліцей м.Українки»

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі