Користувацький вхід

Анкета "Організація трудової діяльності дітей в дошкільному закладі"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Серед пріоритетних напрямів роботи дошкільного навчального закладу є трудове виховання дітей дошкільного віку. Під час праці у дітей дошкільного віку формується загальне позитивне ставлення до навколишнього життя. Вдало виконана робота приносить дітям відчуття радості, задоволення, корисності своєї невеликої справи. Досягнення мети викликає у дітей бажання працювати, додає їм упевненості у своїх діях. У процесі праці у дітей формується прагнення до колективної діяльності, повага до праці дорослих, уміння доводити справу до кінця, тобто ті морально-вольові якості, які необхідні дітям у дорослому житті.
Тому вихователям важливо чітко уявляти і планувати алгоритм процесу трудової діяльності дошкільнят: це й ознайомлення з працею дорослих та знаряддями праці, і закріплення позитивних емоцій, і створення умов для трудової діяльності, і способів досягнення мети.

Автор: 

Пензіна Наталія Миколаївна, вихователь, комунальний заклад "Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 138 Харківської міської ради"

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі