Користувацький вхід

Методичні вказівки для виконання курсового проекту з навчальної дисципліни «Технологія ремонту рухомого складу»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

Мета методичних вказівок - допомогти студентам своєчасно і високоякісно виконати проект з технології ремонту вагонів і досягти однорідності вимог до нього з боку керівників і консультантів.
Ці вказівки відповідають програмі дисципліни “Технологія ремонту рухомого складу” по спеціальності 5.07010502 “Технічне обслуговування і ремонт вагонів”.
Методичні вказівки базуються на теоретичному курсі технології ремонту вагонів, конструкції вагонів, двигунах внутрішнього згоряння, електричних машинах рухомого складу, холодильних машинах і установках кондиціонування повітря.
В методичних вказівках викладені основні вимоги, склад і зміст курсового проекту, приведена методика виконання окремих розділів пояснювальної записки і графічних матеріалів, дано приклади проектування технології виконання ремонтно-відновлювальних робіт.
При виконанні курсового проекту рекомендується використовувати не тільки основні джерела, що приведені в переліку, але й інші довідкові матеріали, поточні методичні видання, новітні досягнення науки і техніки.
Запропоновані методичні вказівки призначені для студентів коледжу денної і заочної форми навчання, які навчаються на спеціальності 5.07010502 “Технічне обслуговування і ремонт вагонів”.

Автор: 

Ігнатєнков Микола Володимирович
викладач
Одеського коледжу транспортних технологій

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі