Користувацький вхід

Методична розробка виховного заходу, на тему: «Громадянин. Право. Держава» (гра-подорож)

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Методична розробка виховного заходу гри-подорожі «Громадянин. Право. Держава» призначена для викладачів, керівників груп для проведення виховного заходу правового спрямування.
Гра-подорож проводиться в рамках Всеукраїнського тижня права.
Мета заходу: виховувати в учнів інтерес до правових знань; популяризувати правові закони; формувати правову культуру учнів; спрямувати пізнавальну активність учнів на самовдосконалення.
В інтелектуально-правовій грі приймають участь три команди, підібрані запитання та завдання трьох етапів та гри для глядачів. Під час проведення гри використовується матеріально-технічне забезпечення: букви із яких складаються назви станцій, маршрутні листи для команд, квітка-ромашка пелюстки якої виймаються і на кожній із них написано запитання для станції «Держава», 6 скриньок різного розміру в яких предмети на станцію "Право", зображення богині Феміди (15 штук) на яких запитання на тему "Громадянин".
Методична розробка виховного заходу гри-подорожі «Громадянин. Право. Держава» підготовлена таким чином, що її можна легко реструктуризувати при потребі.

Автор: 

Шиндель Тетяна Юріївна, викладач Професійно-технічного училища № 26 м. Кременчука

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі