Користувацький вхід

Методична розробка уроку виробничого навчання на тему: "Обробка застібок планками в блузах"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

У нас час, щоб бути висококваліфікованим фахівцем, необхідно вивчати і впроваджувати у виробництво одягу інноваційні технології обробки вузлів.
На уроках виробничого навчання опановуючи професію кравця учні набувають знання професійної майстерності : навички і уміння формують у процесі виконання вправ і самостійних робіт.
Дана методична розробка на тему «Обробка застібок планками» допомагає учням обирати правильний спосіб обробки застібок у легкому одязі враховуючи властивості матеріаліВибір способу залежить головним чином від розміщення застібки на виробі і повинен відповідати властивостям матеріалу, враховувати вид фурнітури (гудзики, кнопки, каміння і т.д.) Гудзики є одним із поширеним видом фурнітури у використанні застібок. Правильно обрані і гарно пришиті вони не тільки прикрашають ,а і підкреслюють елегантність виробу.
Таким чином, тема методичної розробки є актуальною оскільки вирішує вдосконалення технологічного процесу обробки. Одяг,виготовлений з використанням даних рекомендацій буде не тільки красивим а і якісним.

Автор: 

Герасимчук Тетяна Павлівна
майстер виробничого навчання
ДНЗ "Хмельницький центр ПТО сфери послуг"

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі