Користувацький вхід

Інтегрований урок з російської мови та географії для 8 класу «Карпати – перлина природи і культури України. Гірські ландшафти, використання і охорона. Навчання твору-опису пам’ятника історії та культури»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Інтегрована форма здійснення освітнього процесу не тільки формує в учнів цілісну картину світу, а й підвищує рівень взаємодії між вчителями, взаємозбагачує їх педагогічну майстерність, надає нового звучання шкільним навчальним дисциплінам.
Російська (або українська) мова та географія – предмети різних галузей, але можуть бути споріднені загальними змістовними матеріалами.
Урок-екскурсія в 8 класі за темою «Карпати – перлина природи та культури України. Гірські ландшафти Українських Карпат. Навчання твору-опису пам’ятника архітектури» дозволяє комплексно освітити проблеми збереження природи та культурного надбання України, духовного та економічного багатства держави, яким є Карпатський регіон. Широкий потенціал міжпредметних зв’язків відкривають спеціально розроблені завдання та форми роботи, які одночасно поєднують пізнавальні матеріали з боку науки про землю та науки про мову (кубування та інші інноваційні педагогічні прийоми на розвиток критичного мислення, тести, ігри, нестандартні фізкультхвилинки та багато іншого).

Автор: 

Золотухіна Тетяна Борисівна
вчитель російської мови та літератури
Лісовська Людмила Іллівна
вчитель хімії та біології
комунального закладу «Гімназія зі структурним підрозділом початкової школи №44 Маріупольської міської ради Донецької області»

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі