Користувацький вхід

План-конспект авторського уроку із зарубіжної літератури в 5 класі на тему: «Ганс Крістіан Андерсен. «Соловей». Протиставлення «справжнього» і «штучного» в казці «Соловей»; соловей як втілення сили природи й мистецтва».

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

Вашій увазі пропонується план-конспект авторського уроку з презентацією із зарубіжної літератури в 5 класі на тему: «Ганс Крістіан Андерсен. «Соловей». Протиставлення «справжнього» і «штучного» в казці «Соловей»; соловей як втілення сили природи й мистецтва».
Запропонований матеріал - це лише фрагмент педагогічного досвіду, спрямованого на розвиток та виховання особистості на уроках словесності та в позакласній роботі.
Сподіваємося, що розроблений авторський урок сприятиме розвитку творчої особистості, виховуванню свідомого читача; спонукатиме учнів до читання художньої літератури, надасть можливість учням творчо самореалізуватися й відкрити світ власного «Я».

Автор: 

Носаченко Людмила Михайлівна,
учитель української мови та літератури, зарубіжної літератури
КЗ «Бердянська загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІІ ступенів» Запорізької обласної ради, спеціаліст вищої категорії.
Педагогічний стаж - 22 роки

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі