Користувацький вхід

План-конспект уроку "Аранжування в музиці"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Урок в 7 класі Аранжування в музиці(Муз.мистецтво Масол, Аристова)
Тема: Аранжування в музиці. Поняття ремікс та кавер-версія.
Життя та творчий шлях Н.Паганіні
Мета: Ознайомити з поняттям «аранжуванням музики», ремікс та кавер-версія, розглянути різновиди аранжування – аранжування академічної та народної музики, сучасне електронне аранжування академічної музики та визначити їхні характерні особливості, познайомити з творчістю Паганіні його творів.
Розвивати вміння учнів уважно слухати музику, знаходити спільні та відмінні риси між творами та їхніми аранжуваннями, розвивати вміння аналізувати музичні твори та їхні аранжування, розвивати вміння вірно виконувати мелодію пісні та надавати характеристику засобам її музичної виразності.
Виховувати ціннісне ставлення до музичної культури минулого і сучасності, до творчості відомих композиторів та видатних виконавців інструментальних творів.
Тип уроку: комбінований, урок поглиблення в тему.
Обладнання: музичний інструмент, комп’ютер, портрети Н.Паганіні, , наочність.
Основні поняття для засвоєння: поняття «аранжування музики», ремікс, кавер-версія,різновиди аранжування – аранжування академічної та народної музики.
Компетенції:
Мовна

Інформаційно-цифрова

Загальнокультурна - здатність розуміти твори мистецтва, формувати власні мистецькі смаки, самостійно виражати ідеї, досвід та почуття за допомогою мистецтва

Навчальна (історична)розширити загальноестетичний та музичний кругозір учнів, ознайомити їх із естетичними, жанровостилістичними поняттями, з життям і творчістю композиторів, музичними творами, поглибити знання музичної грамоти.

Розвиваюча: розвивати музичні здібності метроритмічного, звуковисотного, ладового відчуття, вокальнохорових і творчих навичок, навичок образного, осмисленого сприйняття музики.

Виховна: формувати емоційні, естетичні, моральні, загальнолюдські та національні якості особистості національної гордості й патріотичних почуттів, любові до рідного краю, до природи; любові до народних пісень, до народних традицій.

Автор: 

Братусіна Інеса Анатоліївна, НВК 39

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі